Bågskytte

I’m back!

Kanske är det första gången du är inne på min hemsida och min blogg! Kul att du hittat hit! Denna hemsidan har jag haft ett par år men fick problem med den, förstod inte riktigt varför och hade just då inte energi till att försöka fixa det. När jag väl tog tag i problemet visade det sig att hemsidan var hackad och jag fick göra en nystart! Därför ser hemsidan annorlunda ut och inga gamla inlägg finns kvar.

I samband med EM satsningen och EM resan i år fick jag ny inspiration då jag fick flera frågor om hur jag tänker och får i hop min vardag kring elitsatsning på min idrott, familj, vänner och heltidsjobb.

Exakt hur ofta jag kommer skriva och om vad får framtiden visa, vill du att jag skriver om något speciellt kommentera det så ska jag se vad jag kan knapra ihop.

Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *