Fritid

A surprise is incoming

Rubriken säger allt.

Under våren verkar det som att det kommer droppa flera olika överraskningar, den första är inte så långt bort nu. Håll utkik!

Jag försöker verkligen komma igång med mitt skrivande, jag ser att ni är flera som läser vad jag skriver, men jag funderar på, vad vill ni att jag ska skriva om? Kommentera gärna, eller skriv till mig på annat håll.

Förra veckan började jag ett nytt jobb. Jag gick ifrån ”mitt” älskade ortopeden, en klinik som jag har jobbat på sen 2011 och började istället jobba på barnavdelningen på Ryhov i Jönköping. Än så länge känns det fantastiskt, wow!

En av mina nya kollegor hade fått höra på ”ryktes väg” att jag var duktig inom bågskytte. Igår passade hon på att ställa lite frågor till mig som gjorde att jag blev rörd. Hon frågade med stor entusiasm om det var sant att jag sköt pilbåge i landslaget och att jag utöver det jobbar heltid och har ett litet barn. Allt jag kunde svara var; jag får fantastisk hjälp från min familj för att kunna göra detta. Jag antar att jag är så inne i allt att jag glömmer bort att för många runt omkring mig är detta väldigt unikt.

Hörs snart igen

Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *