Bågskytte

Lite allvar och frustration – men allt går för det har jag bestämt!

Disney <3

I´ve got a dream. Ni som känner mig vet vilket inbitet disneyfan jag är. Idag behövde jag verkligen kolla på denna biten av Tangled. Jag älskar hennes optimism<3

Den senaste tiden har inte bara varit träning och planering inför kommande landslagsuppdrag, det har även varit hårt slit och letande med ljus och lykta efter företag som vill samarbeta och stötta mig i min satsning. Jag visste direkt att detta skulle bli jättesvårt men bestämde mig för att jag tror på det jag gör, det jag vill göra och tänkte att andra också kommer göra det.

Jag har den senaste tiden funderat på mina mål, varför jag vill skjuta pilbåge och vart jag vill komma med det, du har väl sett den nya fliken ”mina mål? 

Jag vill inspirera och motivera. Jag vill att fler skyttar och tjejer ska vilja satsa mot landslaget, jag vill att fler personer ska vilja engagera sig i den fantastiska sporten bågskytte. Bågskytte är en fantastisk sport som passar ALLA som vill utöva den, oavsett om vem du är, kön, ålder, funktionshinder, atletisk eller inte, det spelar ingen roll, bågskytte är en sport för alla, detta vill jag sprida. Jag har flera idéer på hur jag ska sprida detta, hur jag ska motivera och hur jag ska inspirera. En av idéerna är du inne och läser på just nu, men det kommer fler, just wait and see.

Mitt i allt mitt sökande och mitt i alla mina idéer hör jag ofta kommentaren ”det kommer bli svårt. . . ” MEN

Jag struntar i om det är svårt, det var svårt att föda barn, det var svårt att plugga till sjuksköterska med dyslexi, det är svårt att ha ett heltidsjobb, vara mitt i en elitsatsning, vara mamma, fru och vän samtidigt som jag försöker vara aktiv i bågskytteföreningen ur flertalet aspekter, det är svårt att vara individuell idrottare i en mindre sport som bågskytte MEN det går för jag bestämmer mig för att jag ska klara det.

Jag är säker på att det finns företag som kommer gynnas av ett samarbete med mig, jag har massor att erbjuda i form av reklam, taggningar i sociala medier och uppvisningsskytte m.m.

Bågskytte är väldigt iögonfallande, folk stannar upp för att det är spännande och kommer ihåg det för att det är unikt.

Är du intresserad av ett samarbete eller känner du någon som är intresserad? Tveka inte att kontakta mig så vi kan ses och diskutera vidare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *