Bågskytte

Bågar och Pilar

Många av er har säkerligen läst mitt föregående inlägg alternativt hört att min pilbåge gick sönder förra veckan. Inte alls kul med tanke på vilken vår jag har framför mig och med tanke på att jag inte har någon reservbåge . . .

När det kommer till mitt material har jag blivit bättre på att hantera det, jag lär mig hela tiden och kan lösa mycket själv numera. Ibland med lite stöd från experter, men det är just endast stöd, jag lär mig hela tiden. MEN när en skruv GÅR AV och sitter fast i modulen, då råder det PANIK i Sofies kropp, knopp och själ.

MEN Bågar och pilar är fantastiska, både personal och Teamet. Hampus fick mitt PANIK samtal och lugnade snabbt ner mig. Och FANTASTISKA Ulrika löser så jag har nya moduler och skruvar på mindre än en vecka trots att hon är i Indien! Bågar och pilar har fantastisk service och jag kan inget annat än varmt rekommendera dem till alla bågskyttar <3.

Nu är bågen hel och fin igen!

Allt detta har gjort att jag verkligen ska börja se över möjligheterna till en reservbåge! Hör av er om ni har några bra förslag på bra utrustning där ute <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *