Okategoriserade

Nu börjar resan!

Förväntasfull, taggad, nervös, lycklig, ledsen, oro, glad.

Känslorna som går i kroppen denna veckan är många. På söndag kl 6 på morgonen går planet mot Rumänien, Bukarest och Europa Grand Prix.

Jag känner en oro för att det är tidigt på säsongen vilket innebär att jag inte helt känner mig i balans med skyttet vilket skapar mer nervositet än vanligt. Samtidigt som jag känner att jag har bättre coopingstrategier för detta nu än vad jag tidigare haft. Den mentala biten på SM fungerade perfekt och jag är så redo att få testa det utomlands!

Innan jag ska åka iväg är jag alltid lite ledsen, jag är ledsen över att åka ifrån min prinsessa och känner alltid lite skuldkänslor trots att jag inte har någon anledning att känna så. Min familj och framförallt min man är ett fantastiskt stöd i alla lägen <3.

Men jag är förväntansfull och taggad för att åka iväg, jag är redo att kickstarta säsongen. Samtidigt känner jag stort lycka över att jag har möjligheten att få göra det jag gör. Utmaningen kommer vara att hålla huvudet det det ska vara och kunna njuta av att allt.

Det är lite oklart hur mycket av resan jag kommer kunna uppdatera här. Tanken är att jag ska använda mig mer av Instagram, så ni som inte har mig där, lägg till mig! Sofiestahlkrantz

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *