Okategoriserade

Första dagen i Turkiet

Dagen började med träning som sammanfattningsvis gick bra, lite stelt och lite spänningar men jag känner mig nöjd.
Jag kommer jobba vidare med mig själv på träningen imorgon men jag tar med mig att trots att jag kämpade idag med stelheten, spänningar och lite vind så höll poängen sig okej när jag räknade en omgång. Jag sköt ingen botten serier utan höll mig jämn, idag blev poängen 334 av 360.

Det jag tar med från dagen är att det är viktigt att jag håller kvar vid det jag tränat på, fokuserar på det och inte tvivlar, utan våga vara här och nu samtidigt som jag måste våga skjuta på. Ett gammalt mönster som kommer tillbaka är att jag tror mig hitta flera saker jag borde fokusera på och därför tappar tror på det jag tränat på och gör lite halvbra/halv hjärtat av allt. Det vill jag inte göra denna tävlingen. Genom tilltro, våga och fokus kommer avslappningen.

Efter en fantastisk lunch valde vi att lägga oss vid poolen och ta det lugnt för att sen ta en promenad innan middagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *