Okategoriserade

Tappad hjärna

Här kommer en uppdate från Turkiet!

Jag ska egentligen inte gå in för mycket på kvalomgången. Det kändes bra i kroppen men jag får inte alls ut det jag har i mig. Samtidigt kände jag mig väldigt nedslagen av den höga nivån vilket gjorde att de negativa och elaka tankarna kommer fram, att boxa hjärnan fungerade inte. Istället kändes det som den tappades från ett högt hus och planen jag haft fungerade dåligt.
Första omgången var en okej poäng, andra omgången var sämre vilket gav en dålig placering.

Det blev lite bättre i mix finalerna igår kväll, jag och Hampus sköt bra men Frankrike var starka och släppte ingen poäng åt slumpen.

Mitt utgångsläge inför dagens individuella finaler var tufft eftersom gårdagens placering blev låg.
Men jag ville ha med mig något bra till VM.
Med riktig bra coachning av Tomas som hjälpte mig att hålla mig till min plan sköt jag en av de bästa finalerna jag någonsin skjutit.
Poängen räckte inte hela vägen, jag sköt 142poäng (max 150) mot min motståndares 147.
Men det var stabilare, hjärnan var boxad, jag höll mig till samma plan genom hela finalen och framförallt kände jag att jag styrde och sköt min båge inte tvärt om.

Nu kvarstår att heja på Sveriges herr compoundlag och Sveriges dam recurvelag. Sen ska jag passa på att träna och njuta lite av solen.

Tack till mina fantastiska sponsorer, hoyt, beiter och grolls. Vill även rikta ett stort tack till Huskvarna bågskytteklubb som stöttat mig ekonomiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *