Bågskytte

Att säga hejdå till sin tvååring

Äntligen dags för VM, som jag har längtat efter dig, som jag längtat efter att få göra detta mer redo än förra gången, som jag längtat efter göra mitt bästa och ge allt, men som jag inte längtat efter för tredje gången på väldigt kort tid pussa på min tvååring och säga hejdå till henne.

Igår satt jag ner med Stella och läste en bok, Nicke Nyfiken för att vara exakt. Samtidigt berättade jag för henne att mamma skulle åka iväg igen, för att skjuta pilbåge, att jag skulle vara borta ett par dagar för att sen komma hem till henne igen. Men att pappa skulle ta hand om henne hela veckan och att hon skulle lyssna på honom.
Hon kollar på mig med glad blick och sina stora bruna ögon, långa ögonfransar och blont hår sen säger hon mamma borta, mamma komma hem så ger hon mig en puss. Medan en tår rullar ner för min kind.
Oavsett hur mycket jag älskar att få göra det jag gör med att skjuta pilbåge på den nivån jag gör så finns det en skugga bakom var solen träffar. Detta är min mörkaste skugga av att skjuta i landslaget.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *